donderdag 23 januari 2020

Star Wars The Clone Wars is terug op 21 februari

CloneWars7

Gisteren kwam het hoge woord bij Disney er dan eindelijk uit. We weten eindelijk officieel wanneer we allemaal op Disney+ klaar kunnen gaan zitten voor het aller laatste seizoen van The Clone Wars. Buiten dat, we kunnen ook genieten van een nieuwe trailer én poster (welke je hier boven kan zien).

Vanaf vrijdag 21 februari kunnen we er allemaal weer van gaan genieten. Het is inmiddels al weer enkele jaren geleden dat we voor het laatst een seizoen van The Clone Wars hebben kunnen zien. Veel fans waren dan ook zeer enthousiast toen er in medio 2018 werd aangekondigd dat er een nieuw, zevende, seizoen zou komen. In april van 2019 kregen we voor het eerst een trailer en nu is het dan bijna zo ver.


Gaan jullie ook bingewatchen? Er komen namelijk twaalf nieuwe afleveringen op Disney+. We kunnen er even mee vooruit. Helaas is het met deze serie nooit genoeg. 

Nu heeft niet iedereen Disney+. Dat geeft niet! Je kunt namelijk gebruik maken van een tijdelijke actie. Iedereen kan één week gratis Disney+ proberen. Als je een goede week selecteert waarin je veel tijd hebt zou je zowel The Clone Wars als The Mandalorian kunnen kijken.

Foto bron: Disney/ Lucasfilm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten