vrijdag 17 januari 2020

Gerucht: Krijgt Taika Waititi een Star Wars film

Taika Waititi

Taika Waititi heeft al een korte achtergrond in ons Star Wars universum. Hij regisseerde namelijk recent nog de laatste aflevering van de inmiddels wel te noemen hit-serie The Mandalorian. Daarnaast sprak hij ook nog eens de stem in van droid IG-11. Maar nu is er voor Waititi wellicht een hele andere rol weg gelegd. Volgens de Hollywood Reporter zou hij namelijk benaderd zijn voor het maken van een nieuwe Star Wars film.

Eerder al kwamen er berichten naar buiten dat Kevin Feige ook benaderd was. Een samenwerking tussen de twee is mogelijk. Ze hebben immers al eens eerder samen gewerkt aan de film Thor: Ragnarok

Het blijft echter wel gissen. Disney en Lucasfilm hebben er namelijk voor gekozen om beide geen commentaar te geven op het gerucht. Niet zo gek ook, want er is misschien nog helemaal geen beslissing genomen. De Hollywood Reporter kon immer niet aan geven in welk stadium de gesprekken zouden zijn.

Dat dit een gerucht is moet zeker in het achterhoofd mee worden genomen. Zeker omdat Waitit, zelfs al zou hij benaderd zijn, wellicht helemaal geen tijd heeft voor een nieuw Star Wars project. Hij heeft de komende jaren namelijk al aardig wat plannen staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten