maandag 6 januari 2020

Gerucht: Star Wars komt terug in 2022 met films over de High Republic

Afbeeldingsresultaat voor star wars high republic area

Dat The Rise of Skywalker de laatste film in de Skywalker reeks is betekend nog niet dat dit het einde is voor Star Wars. Sterker nog, het is al enige tijd bekend dat er binnen enkele jaren meer films zullen volgen. Waar die films over gaan is nog niet bekend. We weten alleen dat het Skywalker verhaal is afgelopen.

Al tijden doen geruchten de ronde. Een van de meest hardnekkige is dat de nieuwe films zich af zullen spelen in de periode van de High Republic. Dit speelt zich dus af voor The Phantom Menace, in tijden dat de Republiek nog heerste. 

Volgens MakingStarWars, die over het algemeen zeer goed is geïnformeerd, zou bovenstaande niet langer een gerucht zijn. Zij melden namelijk dat de nieuwe films (de eerste zou moeten verschijnen in 2022) zich 400 jaar zal afspelen voor de huidige saga. Dit is ten tijden van die High Republic. Rond die tijd werd door Darth Bane ook de wel bekende Rule of Two ingevoerd en was Yoda al lang in leven.

Disney zou wel besloten hebben om af te stappen van het trilogie concept dat bij Star Wars hoort. De nieuwe films zouden losstaande films moeten worden die op een zekere manier met elkaar verbonden zijn. 

Welke regisseur(s) betrokken zullen zijn bij het project is nog onbekend. Het schijnt echter dat we daar vrij snel antwoord op zouden moeten krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten