zondag 26 januari 2020

Star Wars Day at Sea komt volgend jaar terug!

Fireworks are the grand finale to the “Summon the Force” deck party, part of Star Wars Day at Sea. The day-long event celebrates the legendary adventures and iconic characters from the Star Wars saga. (Amy Smith, fotograaf)

Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar het meest magische bedrijf op aarde, Disney, heeft ook een eigen cruise maatschappij. Nee, deze is zeer waarschijnlijk niet geschikt voor hen die even geen kinderen om zich heen willen. Wel is het inmiddels al meerdere jaren zeer geschikt voor alle fans van Disney. En laat Star Wars nou al enkele jaren van Disney zijn.

Een speciaal Star Wars tintje aan een cruise is dan ook een mooie mogelijkheid die Disney graag benut. Ze doen dat in de vorm van Star Wars Day at Sea. Op die dag kan men aan boord van het schip verschillende Star Wars figuren tegen het lijf lopen, bijzondere activiteiten ondernemen en speciaal entertainment ervaren. 

Op dit moment vinden de speciale dagen op de Disney Cruise line al plaats. Maar als je hier nog nooit van gehoord had of als er geen plek was, dan heb je nu een nieuwe kans. Disney kondigde deze week namelijk aan dat de speciale Star Wars dagen aan boord terug komen in 2021. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten