zaterdag 4 november 2017

Star Wars Echo Base conventie in Nederland, heb jij al kaartjes?

Afbeeldingsresultaat voor echo base charity con

Weten jullie het nog? In juni lieten we jullie al kort kennis maken met de Echo Base Charity Con die op 16 december dit jaar plaats zal vinden in Kinepolis Jaarbeurs in Utrecht. Na een hele lange tijd is er dan toch echt een Star Wars conventie onderweg naar Nederland. Maar wat is er zoal te doen?


  • Ontmoet hele speciale gasten: op de beurs zijn tal van bekende gasten aanwezig (voor nu zijn er 11 bekend). Zo zijn Jeremy Bulloch (Boba Fett), Brian Herring (BB-8), Guy Henry (Tarkin), Michael Carter (Bib Fortuna) en Time Rose (Admiral Ackbar) aanwezig. Bij hun kun je (tegen een vergoeding) een handtekening krijgen en met ze op de foto.
  • Panels: op de beurs zijn meerdere panels waarin de boven genoemde gasten hun ervaring met Star Wars bespreken. Zo is er ook een panel met de makers van Remnants of the Order (een fanfilm van eigen bodem).
  • Speciale filmvertoningen: The Force Awakens is te zien op het grootste bisocsoopscherm van de Randstad en ook is er een speciale voorstelling van The Last Jedi in aanwezigheid van acteurs uit de film (Tim Rose) die na de film vertellen over hun ervaring met het maken van The Last Jedi!
  • Merchandise en veiling: Er is ook nog een hoop te koop op de beurs waaronder speelgoed, strips,  boeken, posters en shirts. Een van de verkopers zal onze partner Old School Toys zijn! Daarnaast is er een speciale veiling van bijzondere stukken. 
  • Dutch Garrison: de cosplayers van Dutch Garrison zullen aanwezig zijn en wie weet spot je ook wel een werkende R2-D2 (van de R2-D2 Builders Club) tussen de gasten?
  • Kinderactiviteiten: de jonge fans onder ons zijn meestal niet zo van de panels, maar wel van het leren vechten met een lichtzwaard (van de Force Academy), schminken, het maken van een groot LEGO Star Wars bouwwerk en het spelen van Star Wars spellen!

Dus als Star Wars fan is er genoeg reden om te gaan. Op zaterdag 16 december tussen 10:00 en 19:00 in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht.

Waar kun je kaarten kopen? Dat kan op de website of in een van de winkels van Primera. Volwassenen betalen €18,50 en aan de kassa €25,-. Kinderen tot 6 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een volwassene en kinderen in de leeftijd van 6-11 betalen slechts €11,- en aan de kassa €15,-. Deze prijzen zijn dagkaarten.

Je kunt ook kiezen voor middag kaarten, vanaf 14:00, die kosten €11,- voor volwassenen en €6,- voor kinderen.

De netto opbrengst van de beurs gaat ook nog naar het goede doel, namelijk naar Force for Change (doneert aan UNICEF), dus waar wacht je nog op?!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten