zondag 19 november 2017

Britse Prinsen in Star Wars

Afbeeldingsresultaat voor harry and william star wars

Voor de meeste zal het inmiddels te lang geleden zijn om het zich te herinneren, maar vorig jaar hebben we gepost dat de Britse prinsen William en Harry de Star Wars filmstudie kwamen bezoeken. Uit foto's bleek toen dat Harry zelf een starfighter ingekropen was en vocht hij tegen zijn broer met een lightsaber om de ultieme ervaring te beleven.

Nu blijkt dat het toen niet alleen gebleven is bij rondkijken en een beetje spelen met lightsabers. De broers, die duidelijk grote Star Wars fans zijn, hebben namelijk een kleine rol in The Last Jedi. Dit vertelde zij zelf tegen de Hollywood Reporter.

De twee Britse prinsen zullen samen, hoewel onherkenbaar,in een scene te zien zijn als Stormtroopers. In die zelfde scene spelen ook acteur Tom Hardy en zanger Gary Barlow als Stormtroopers. Volgens de Hollywood Reporter gaat het om een scene waarin de vier sterren het personage Finn bewaken in een lift. 'Het was een geweldige ervaring' zegt John Boyega (Finn).

Het is trouwens niet de eerste keer dat een bekende ster in het 'geheim' opduikt in een Stormtrooper outfit. In The Force Awakens speelde acteur Daniel Craig (James Bond) namelijk ook al z'n zelfde rol in de scene waarin Rey ontsnapte door het gebruik van Jedi Mind Tricks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten