dinsdag 7 november 2017

Secrets of the Empire is een compleet nieuwe ervaringHet lijkt er op dat veel fans nog niets weten van de nieuwe Star Wars ervaring Secrets of the Empire en daar gaan wij nu wat aan doen. Het is hoog tijd dat je kennis gaat maken met deze ultieme, bijzondere en nieuwe ervaring dat gecreĆ«erd is door ILMxLAB, The VOID en Lucasfilm.

Op 11 oktober van dit jaar liet de officiƫle Star Wars website ons kennis maken met wat hun noemen een 'groundbreaking hyper-reality experience that promises to immerse fans in a galaxy far, far away.'

In Secrets of the Empire ga je in een team van 4, onder de orders van de Rebellen, naar de lava planeet Mustafar. Jouw missie: het stelen van geheime Keizerlijke informatie dat van vitaal belang is voor het voortbestaan van de Rebellen. Jij en je team moeten navigeren door een vijandelijke basis vermomd als stormtroopers met een bekende aan je zijde, namelijk K-2SO uit Rogue One. Grijp je wapen, los puzzels op, vecht met gigantische laval monsters en meer om jouw orders uit te voeren.

Het debuut vind plaats in Disney Resort Orlando op 16 december dit jaar en in Anaheim op 5 januari. Via thevoid.com zijn tickets verkrijgbaar voor $29,95. Of het ook naar Parijs komt is nog niet bekend helaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten