dinsdag 7 november 2017

Kathleen Kennedy spreekt met Andi over Star WarsVorige week was er in The Star Wars Show een klein stukje te zien van een interview tussen Andi en Lucasfilm president Kathleen Kennedy. Nu is het hele interview beschikbaar en daarin bespreekt Kennedy haar unieke blik als zijnde 'dé  baas' op episode VIII. Ook geeft ze een kijk op de ideeën van Solo: A Star Wars Story.

Toen het einde van Rebels ter spraken kwam zei Kennedy dat het inderdaad jammer is dat het tot een einde komt, maar liet ook weten dat er daarvoor in de plaats nieuwe dingen gaan komen waardoor we niet hoeven te treuren.

Daarnaast wordt er ook nog kort gepraat over het nieuwe Star Wars thema park van Disney en een aantal andere zaken waaronder het nieuwe en zeer veel belovende Secrets of the Empire dat een hele bijzondere nieuwe ervaring bied (bekijk vooral de trailer in ons volgende bericht).

Ook wordt opnieuw benadrukt dat Star Wars na Episode IX ons voorlopig nog niet met rust zal laten. Kennedy's team is al bezig om plannen te bedenken over wat er gaat gebeuren met de personages Finn, Rey, Poe, BB-8 en nieuwe personages in de komende 10 jaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten