zaterdag 12 maart 2016

Update en foto's Star Wars VIIIWaarschijnlijk zijn de opnames in het centrum van Dubrovnik de meest 'openbare' Star Wars opnames die we te zien krijgen. In de afgelopen dagen zijn er, ondanks de voorzorgsmaatregelen, al tientallen foto's en video's naar buiten gekomen betreffende de opnames.

Gisteren kregen we dan ook te horen dat Daisy Ridley's double, haar stuntvrouw Chloe Bruce, inmiddels is aangekomen in Dubrovnik. Bronnen halen nu de eerdere geruchten uit de lucht dat er niet gefilmd zou worden aan boord van de Sea Star. Volgens bronnen zal Chloe Bruce enkele vechtscenes op de boot gaan spelen.

In de nacht van 9 maart werden de eerste beelden opgenomen. Omwonende hoorde de geluidseffecten van speeders, het lawaai van een crash, knallen en kleine explosies. Naar verwachting waren dit of pre-shoots of tests, aangezien de cast vandaag aan zou moeten komen.

Hoewel er veel foto's van de set te zien zijn online, hebben we hieronder (en boven) een aantal foto's geplaatst die veel minder bekend zijn en ons meer specifieke details geven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten