donderdag 3 maart 2016

Opnames en foto Star Wars VIII in Kroatië


Flash news: Landspeeder na setu u Dubrovniku
Gister avond werd de Main Street in Dubrovnik afgezet om alles voor de opnames van Star Wars te testen. Onze eerdere bron van MOS Croatia wist een foto van de set te schieten. Op de foto zien we heel duidelijk een landspeeder die gereed word gemaakt voor de opnames. Gaan we Luke Skywlaker met zijn nieuwe leerling in een landspeeder zien zoals Ben Kenobi dat ooit deed?

Dat ze de foto hebben kunnen maken is opmerkelijk, aangezien de beveiliging van de opnames erg streng is. Bij het testen van de camera's werd de straat afgezet met grote witte panelen en werden alle zijgangen urenlang beveiligd door security. Voor de echte opnames zijn nog meer voorzorgsmaatregelen genomen. De omgeving komt in een lock down, ongeveer 600 security agenten zullen het gebied rond de opnames beveiligen en er gaat een speciaal team op pad die ongeautoriseerde drone opnames moet tegen gaan. Volgens de Dubrovnik Times zou het team beschikken over speciale apparatuur die lange-afstand stoorzenders tegen de drones bevatten.

Het maken van eventuele opnames zal dus lastig worden, en misschien maar goed ook. Want we willen natuurlijk niet alles al weten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten