woensdag 2 maart 2016

Star Wars VIII titel en opnames in Kroatië


Tot op heden heeft de achtste episode van Star Wars nog geen naam, maar geruchten doen hun ronde. Enkele dagen geleden ging nog het gerucht rond dat de episode de naam Tale of the Jedi Temple zou krijgen en dat de werktitel Space Bear zou zijn. Maar vandaag deed MOS Croatia, die bronnen zouden hebben die betrokken zijn bij het filmproces, de uitspraak dat de titel The Order of the Dark Side zal worden.

MOS Croatia zou volgens de zelfde bron hebben ontvangen dat Mark Hamill (Luke Skywalker) en Daisy Ridley (Rey) naar Kroatië zouden komen voor de opnames van de film. We weten inmiddels dat er inderdaad gefilmd zal gaan worden in Dubrovnik voor de film, maar welke scenes er geschoten gaan worden en wie daar aan deel nemen is nog niet bekend. Volgens MOS Croatia zou Dubrovnik een plek moeten voorstellen op de planeet waar we Luke Skywalker aantroffen aan het einde van The Force Awakens.

Dit is natuurlijk allemaal maar speculatie. Betreffende de opnames in Dubrovnik krijgen we hopelijk snel meer duidelijkheid, aangezien die zullen beginnen op 7 maart (tot en met 16 maart).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten