donderdag 31 maart 2016

Rebels seizoen 2 Finale is duisterder en schokkender dan ooit


Gister avond zond Amerika de grand finale uit van het tweede seizoen van Star Wars Rebels, in een uur durende aflevering genaamd Twilight of the Apprentice. Aangezien wij in Nederland nog even moeten wachten op die aflevering, is het verstandig om niet verder te lezen om spoilers te voorkomen.

De laatste aflevering van het seizoen zit vol verassingen en spektakel. Eindelijk krijgen we Malachor V, uit Knights Of The Old Republic, te zien en een Sith tempel. En een oude bekende keert terug, die het verhaal een verrassende wending doet maken. Het is niemand minder dan (Darth) Maul. Maar Maul en de Sith hebben niet z'n goede relatie meer, nu de Inquisitors op hem jagen en de Sith hem gebruikte.

Maar Maul zou Maul niet zijn als hij niet een duister plan voor ogen had. Dit plan heeft niets goeds in de zin voor de Inquisitors en een noodlottig gevolg heeft voor Kanan. En alsof dat nog niet genoeg is, de grootste schurk in het sterrenstelsel komt langs om een einde te maken aan de Rebellen, voor goed. Dit spektakel zal eindigen in een episch gevecht tussen meester en leerling. Met dit ultieme gevecht, waar iedereen op gewacht heeft, komt er een noodlottig einde voor alle overlevende Jedi die zich aansloten bij de Rebellen. En zo eindigt seizoen 2 van Star Wars Rebels duisterder en spectaculairder dan we ooit hadden verwacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten