maandag 15 september 2014

Obi-Wan Kenobi stand alone-film?Zoals jullie al even weten zullen tussen de episodes VII, VIII en IX ook nog stand alone-films worden geproduceerd. Er word al een hele rijd gespeculeerd waar die over zouden gaan. Eerder al gingen de geruchten dat ze zouden gaan voer Yoda, Boba Fett en Han Solo. Maar nu lijken de geruchten voer te slaan naar Obi-Wan Kenobi.
MakingStarWars zegt dat verschillende bronnen hebben vernomen dat er aan een Boi-Wan Kenobi film wordt gewerkt. Door de populariteit rond Obi_wan is er een team vormgevers samen met een schrijver aan het werken aan concepten voor een eventuele stand alone over Obi-Wan. De populariteit van Kenobi kwam naar boven toen de officiële Star Wars website een poll lanceerde waarin Kenobi boven Darth Vader, Han Solo en Yoda werd verkozen tot de eerste plaats. Voor Disney natuurlijk geen onbelangrijk detail, de fans willen Kenobi.
Maar dit is natuurlijk tot op heden nog niet officieel bevestigd en daarom ook een gerucht die met een klein korreltje zout genomen moet worden.

Bron: Filmtotaal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten