maandag 15 september 2014

Details Star Wars VII


Making Star Wars is vandaag met enkele mogelijke plotdetails gekomen over Star Wars: episode VII. Wil je geen mogelijke plot details weten? LEES DAN NIET VERDER!

Volgens hun bron is het personage Luke Skywalker slechts tien jaar niet gezien. Eerder ging het verhaal rond dat Skywalker al dertig jaar zou zijn vermist.
Het personage van Adam Driver zou een belangrijke link moeten gaan vormen tussen Episode VII en de eerdere films, met name rond The Clone Wars.  Het personage van Driver zou namelijk een direct afstammen van Count Dooku. ”En zoals ik eerder gezegd heb, geloof ik heel erg in de afstamming van Dooku. Details en personages zijn mogelijk veranderd, maar het idee van een aristocratische slechterik met een erfenis die terug gaat naar de Clone Wars, stamt al van de preproductie en maakt voor zover ik weet nog altijd een groot deel uit van het verhaal.”
Ook zou de thuiswereld van de Sith in de film te zien moeten zijn. ”Morabad – de Sith thuiswereld, zit in de film. Die is er al sinds het begin van de productie en heeft meerdere namen gehad. Iemand die in Engeland op de productie werkt, heeft me bevestigd dat er sets zijn voor de Sith thuiswereld.” 

Wat er waar is van deze 'details' is allemaal nog onduidelijk. Voorlopig is dit nog niet officieel bevestigd. Wanneer we meer horen, weten jullie dat natuurlijk als eerst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten