zondag 7 september 2014

Mogelijk plot Star Wars VII


Latino Review is opnieuw met spraakmakende geruchten gekomen over Star Wars VII. Dit keer gaat het over het plot van Star Wars VII. Hun bron, Mizzlewump, zou het tweede scenario van Star Wars VII van Abrams en Kasdan hebben gelezen. Hierover schreef hij en dit gaan wij hieronder met jullie delen. Wil je geen mogelijke spoilers, lees dan de volgende alinea's NIET!


Princess Leia is in de film de nieuwe leider van de Republiek geworden, nadat haar voorganger dood ging. Han Solo is een gepensioneerde veteraan van de Republikeinse Vloot en Luke Skywalker is al meer dan dertig jaar niet gezien. 
De hoofdpersoon van de nieuwe trilogie moet de dochter van Leia en Han zijn. Wie deze rol speelt weten we niet. Andere hoofdpersonen: de zoon of dochter van Lando Calrissian en een Stormtrooper. Luke heeft in de film geen kinderen.
Dan het Keizerrijk. Dit bestaat nog in de film en wordt gevormd door een groep loyale melkwegstelsels. Die verkeren in een staat van Koude Oorlog met de Republiek. Naar die laatste wordt in het scenario enkel als Galactic Republic gerefereerd, niet als the New Republic, zoals in de boeken van het Expanded Universe gebeurde. 
De grote strijd die centraal staat in de film, is wederom een tussen Jedi en Sith. Van de Jedi is Luke nog altijd de enige: naar hem wordt gerefereerd als de ”laatste van zijn soort.” De Keizer blijkt verder naast Darth Vader nog een aantal leerlingen te hebben gehad en zij zijn de grote slechteriken van de film. 
Het plot draait verder om de Republiek, die ruïnes uitgraaft op een neutrale planeet. Daar moet een wapen liggen. De wereld maakt deel uit van de onderhandelingen die het Keizerrijk gevoerd hebben met de Republiek. Naar de planeet wordt gerefereerd als de thuiswereld van de Sith. De ruïnes waar het om gaat vormen een controlestation van een wapen, dat de planeet zelf blijkt te zijn. De Sith zijn overigens een paar duizend jaar oud in de film en vormen een orde die is opgericht door een voorouder van Palpatine, met de toepasselijke naam Ruin. Uiteindelijk is het Luke die de dag redt, hij doet dat echter op een slechte manier, want hij is een veranderd man. 

Het ziet er dus naar uit dat, wanneer dit waar blijkt te zijn, er ons nog een hoop verrassends te wachten staat. Wat is er gebeurd met Luke Skywalker? En waarom heeft hij geen nieuwe Jedi getraind? Bedenk wel dat dit een gerucht is en dat er niets zeker is over het plot van Star Wars VII tot Disney of Lucasfilm hier een uitspraak over doet.

Bron: FIlmtotaal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten