dinsdag 2 september 2014

Miltos Yerolemou in Star Wars VII


De opnames van Star Wars VII zijn nog maar net hervat na een stop van twee weken en er is al weer nieuws over een mogelijke nieuw cast lid. De BBC meld namelijk dat acteur Miltos Yerolemou zich heeft aangesloten bij de cast van Star Wars VII.
Yerolemou is een nog relatief onbekende acteur. Maar voor de fans van de HBO televisieserie Game of Thrones zal het zeker geen onbekende zijn. Yerolemou speelde in die serie de geliefde rol van Syrio Forel. Het is de rol van een zeer bekwame zwaardmeester. Ook in andere producties heeft hij zijn zwaardkunsten al getoond. Een rol met een lichtzwaard is dan ook op zijn lijf geschreven.
De BBC denkt echter niet dat het zal gaan om een grote of belangrijke rol. Maar dit kunnen zij niet met zekerheid zeggen. Daarbij is het mogelijk dat het personage van Yerolemou misschien een grotere rol zal spelen in een van de volgend episodes.
Vooralsnog hebben Lucasfilm, Disney en Yerolemou nog niets bevestigd. Het gaat dan ook nog om een gerucht. Maar de BBC staat er niet om bekend om alle geruchten klakkeloos over te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten