zaterdag 13 september 2014

Mark Ruffalo vraagt om een rol in Star Wars


Acteur Mark Ruffalo, onder andere bekend van The Avengers en Shutter Island, wil koste wat kost een rol in Star Wars VIII. Een rol ins Star Wars VII is te laat beseft de acteur, maar voor episode VIII maakt hij vast nog een kans. En dat is precies wat Ruffalo wil. Hij is bereid om ver te gaan, als hij maar een rol krijgt.
In een interview met de filmsite Collider vertelde Ruffalo dat hij onlangs een mail heeft gestuurd naar de regisseur van Star Wars VIII, Rian Johnson, om te vragen om een rol.
"Rian, gefeliciteerd met alles wat je nu doet. En trouwens, mocht er een rol overblijven in Star Wars, alsjeblieft, denk dan aan mij."
Ruffalo en Johnson kennen elkaar al een hele tijd. Ze werkten namelijk samen aan de tweede film van Johnson: The Brothers Bloom in 2009. Ruffalo zegt dat hij bereid is om elke rol te spelen. Ook al is het een hele kleine rol. "Of zelfs alleen een CGI-rol, dus dat je mij alleen hoort."
Het is in ieder geval duidelijk dat Ruffalo heel graag een rol zou willen in episode VIII. En wie weet zien, of horen, we hem wel terug over drie jaar in een universum hier heel ver vandaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten