dinsdag 6 mei 2014

Vans x Star WarsSneakermerk Vans is een samenwerking aangegaan met de sciencefiction serie.
Het is niet de eerste keer dat Star Wars zijn opmars maakt in de modewereld. Eerder werden de prints al gespot tijdens de shows van onder andere Givenchy en Rodarte. Bij het maken van de collectie is er uiteraard aan de trouwe fans gedacht. Zo worden er twee kleurenschema’s ge├»ntroduceerd: een donkere Darth Vader-kant met camouflagetinten en een fleurige Yoda en Hawa├»-versie. De beelden worden gecombineerd met een aantal herkenbare designs van Vans zoals palmbomen, bloemen en bandana prints.
Naast de sneakers is er ook een collectie T-shirts, petten, rugzakken, sokken en accessoires in de verschillende thema’s. 
De Vans x Star Wars-collectie zal vanaf volgende week in geselecteerde Vans-winkels wereldwijd verkrijgbaar zijn. De prijzen liggen tussen de 70 en 95 euro. Wees er wel op tijd bij, want per paar worden er maar 300 schoenen geproduceerd.

LET OP! Wij hebben dit bericht niet zelf geschreven. Dit bericht is volledig afkomstig van glamour.nl. Wij willen jullie er aan herinneren dat wij nieuws verzamelen en dus niet alles zelf schrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten