dinsdag 13 mei 2014

Star Wars VII nieuws en Boba Fett spin-off


Acteur Adam Driver is officieel bevestigd als een van de cast leden van Star Wars episode VII. Maar afgelopen februari lekte deze informatie al uit en hij werd vrijwel meteen gekoppeld aan de rol van de nieuwe Sith Lord. Maar volgens Jedi News is er voor Driver een hele andere rol weggelegd in de nieuwe reeks. Driver zou de zoon gaan spelen van Han Solo en Prinses Leia. Van Sith naar "Zoon van Helden" is toch wel even iets anders. Maar misschien ook niet. Ondanks dat episode VII niet gebaseerd zal zijn op The Expended Universe is het mogelijk dat dit deel toch gebruikt gaat worden. Daarin wordt een van de kinderen van Han en Leia verleid door de Dark Side. Misschien zien we in de films wel zijn transformatie tot Sith.
Acteur Denis Lawson die eerder in Star Wars de  rol van Wedge Antilles op zich nam liet een paar maanden geleden weten dat hij best opnieuw zou willen deelnemen aan de films maar dan op zijn minst met een grotere rol. En ja hoor, Lawson is opnieuw benaderd voor Star Wars. Maar gek genoeg heeft hij de rol afgewezen.
”Ik ga daar niet aan meedoen,” vertelde Lawson. ”Ze hebben me gevraagd, maar ik zou vooral verveeld raken.” Wedge Antilles keert dus niet terug, en zo wel dan niet gespeeld door Denis Lawson.
Volgens een artikel dat werd geplaatst op The Inquisitr heeft director Jon Schnepp "bevestigd" (Disney en Lucasfilm hebben nog niets bevestigd) dat Boba Fett zijn eigen spin-off film krijgt en dat de productie voor die spin-off al is begonnen.
"One of them is Boba Fett. It is. I know. I know for a fact. I will never reveal my source, but it is the one written by Lawrence Kasdan."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten