zaterdag 24 mei 2014

Opnieuw een Star Was game geschrapt

Het is niet de eerste keer. Op nieuw is er een nieuwe Star Wars game geschrapt. Diseny Interactive en ontwikkelaar Area 52 games laten via hun website weten dat de ontwikkeling van de nieuwe Star Wars game Star Wars: Attack Squadrons per direct is gestopt.

"Wij willen alle fans bedanken die aan de gesloten bèta van Star Wars: Attack Squadrons hebben deelgenomen. Na lang overwegen hebben we besloten de ontwikkeling te staken, zodat we ons kunnen richten op andere Star Wars-games."

Star Wars: Attack Squadrons zou een free-to-play ruimteshooter moeten zijn geworden. In het spel spelen zestien spelers in drie spel modes: Free For All, Team Dogfight en Base Defense.Je speelt dit spel in de wel bekende Star Wars-ruimteschepen zoals de Rebel X-Wing en Imperial TIE Interceptor. Deze Star Wars-game werd afgelopen december pas aangekondigd en in januari ging de bèta versie van start. Helaas kunnen we weer een game met potentie van het lijstje schrappen. Maar of het project voor altijd van de baan is, is niet zeker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten