woensdag 7 mei 2014

Minstens drie Star Wars spin-offs

 
In een gesprek met de aandeelhouders van Walt Disney Company heeft CEO Bob Iger een klein beetje informatie over Star Wars naar buiten gebracht. Episode VIII moet in 2017 verschijnen en episode IX in 2019. Deze planning werd al verwacht maar is nu dan ook eindelijk vastgesteld.
Eerst dachten we dat er maar twee spin-off films zouden komen maar Iger bevestigde dat het er minstens drie zullen zijn. Ze zullen voor het eind van dit decennium nog allemaal zijn uitgebracht. Deze zouden in de tussenliggende jaren van de originele films moeten komen, in 2016 en 2018. Deathstar.nl beweert zelfs dat het mogelijk is dat er twee spin-offs in één jaar komen. Een schijnbare slechte zet van Disney, als het gaat om het produceren van nieuwe speelgoedlijnen. De tijd wordt niet genomen om na de ene film tot rust te komen voor de volgende.
Verder meldde hij het volgende:
"We hebben vorige week nog wat ander nieuws naar buiten gebracht toen we de cast van Star Wars: Episode VII aankondigde, waarbij enkele bekende gezichten en ook wat opwindend nieuws talent bij zit. De reactie daarop is enorm geweest. Ik was een paar weken geleden met J.J. Abrams in de Pinewood Studios en ik vertrok daar met meer vertrouwen dan ooit dat Episode VII de buitengewone film wordt waar de Star Wars fans op hebben zitten wachten." Bron: Deathstar.nl
Ondanks de officiele cast aankondiging denkt David Prowse niet dat Kenny Baker terug zal keren in de zevende film wegens zijn slechte gezondheid:
"Ik zie Kenny niet terugkeren in Episode VII. Hij is in een hele slechte staat met zijn verschrikkelijke borst. I kan het me echt niet voorstellen."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten