zondag 11 augustus 2013

Star Wars VII komt in zomer 2015, iets dat zeker is!


Vreemd genoeg bleef Disney vrijwel stil over Star Wars: Episode VII, tijdens de D23 conferentie. Desondanks wilde Disney studiohoofd Alan Horn wel ingaan op de releasedatum van de film. Enige tijd al wordt er geschreven dat de film in 2015 uit moet komen, en Horn vertelde nu dat de nieuwe Star Wars-film in de zomer van 2015 uit moet komen.

Velen vroegen zich af of Disney dat wel zou kunnen halen, aangezien de productie pas in 2014 van start gaat. De zomer van 2015 wordt daarmee nog drukker dan deze al was. Disney brengt op 1 mei The Avengers: Age of Ultron uit, en in juli draaien Pirates of the Caribbean 5 en Independence Day 2 in de bioscopen.

De kans is dan ook groot dat de film in de loop van juni 2015 uit moet komen. Die maand is nog vrij leeg. Zo zullen de nieuwe Terminator-film uitkomen, en Assassin’s Creed. Het is dus goed mogelijk dat Star Wars: Episode VII in deze maand uit zal komen.

Een andere mogelijkheid is dat de film in mei uitkomt, omdat de zes andere Star Wars films allemaal in die maand uitkwamen.

Bron: Filmtotaal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten