dinsdag 13 augustus 2013

Eerste kijk in het nieuwe Star Wars boek: Kenobi


Misschien herinnert u het zich nog wel. Op 13 mei lieten wij jullie weten dat er een nieuw boek in de star wars reeks aan zat te komen, namelijk het boek: Kenobi. Geschreven door John Jackson Miller. Het boek speelt zich af tussen episode III en IV. Het gaat in het boek over Obi-Wan, die op de vlucht is na order 66. Hij is naar de planeet Tatooine gevlucht zoals we zagen in episode III, waar zijn opdracht is om Luke Skywalker in veiligheid te houden en zichzelf als onzichtbaar. Maar wanneer de spanning tussen de boeren en het zandvolk op Tatooine uit de hand lopen en er onschuldige levens op het spel staan krijgt Obi-Wan het moeilijk. (wil je hier meer over lezen zoek in het Blogarchief bij de maand mei 2013)
Tot dusver was het allemaal al bekend en dit hebben we jullie eerder gemeld, nu is er een heel klein stukje van het boek bekend gemaakt. Geniet maar van de eerste kijk in het boek!

“Lucky,” Annileen said, rubbing the side of her head. There’d be a knot there, for sure. “I was afraid we’d run into a sarlacc.”

“A healthy fear to have.”

Annileen forced herself to stand. Once sure of her bearings, she wiped her hand on her
shirt and presented it. “Annileen Calwell.”

“Annileen.” The man seemed reluctant at first to shake her hand, but soon did so amiably. “I haven’t heard that one.
Family name?”

“Not any longer, if I have anything to say about it,” she said, smiling. “Most just call me Annie.”

The rescuer paused, and for a moment she thought she saw his eyes fix, as if looking somewhere else. But the gentle smile quickly returned.

“No, Annileen is just fine.”


Dit ziet er al goed uit! we zijn benieuw naar het boek, waarvan we nu ook de release datum bekend is en dat is verbazing wekkend dichtbij: op 27 augustus 2013. Het boek wordt gepubliceerd dor Del Rey Books. Wanneer de Nederlandse vertaling komt, als die komt, is nog onbekend. De engelse versie kunt u voor $27.00 hier vast kopen als audioboek, eboek en een hardcover edition (400 bladzijdes).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten