woensdag 14 augustus 2013

Hammil is niet bang voor Goofy in episode VIIMark Hamill maakt zich geen zorgen nu Disney de rechten op de Star Wars-films heeft gekocht en Episode VII heeft aangekondigd. "Disney maakt slimme keuzes", zegt de Luke Skywalker-acteur in de Nieuwe Revu die vanaf woensdag in de schappen ligt. "Geloof mij, Goofy krijgt heus geen rol."
Hamill, tegenwoordig vooral werkzaam als stemacteur in animatieseries en computerspellen, is 'voorzichtig optimistisch' over de nieuwe film, die in 2015 moet verschijnen. De laatste drie films werden niet door alle verstokte fans even goed ontvangen.
"We houden bij elke beslissing de 'oude films' in ons achterhoofd", drukt Kathleen Kennedy de fans op het hart. De topvrouw van Lucasfilm, de studio achter de vele visuele effecten in de Star Wars-films, weet als geen ander dat de liefhebbers van de sciencefictionreeks notoir moeilijk tevreden te stellen zijn.
Die fans hebben dan ook reden om zich enigszins ongerust op te stellen. Weinigen van hen kunnen de makers van Episode I, II en III, de 'prequels', ooit het kolderieke personage Jar-Jar Binks vergeven. Maar ook daar weet Kennedy alles van.
"Net als vroeger is gedaan, denk ik dat we bij Episode VII de combinatie moeten maken tussen het filmen op echte locaties, in combinatie met special effects", legt Kenndy uit. "We willen modelmakers, echte robots en prachtig artwork. We kunnen het wel over speciale effecten hebben, maar zonder sterk verhaal en innemende personages betekenen die natuurlijk helemaal niets."
In Episode VII keren naar verluidt vrijwel alle oude personages uit de eerste drie films, Epidose IV, V en VI, terug. Zo pakken Hamill, Harrison Ford en Carrie Fisher hun rollen als Luke Skywalker, Han Solo en Princess Leia Organa weer op.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten