zondag 11 augustus 2013

Ray Park wil er ALLES aan doen om weer Darth Maul te kunnen spelen in episode VII


THR schrijft dat Ray Park, die in 1999 te zien was als Darth Maul in Star Wars: Episode I – The Phantom Menace, er alles aan wil doen om de rol nog eens op zich te kunnen nemen. Er wordt al veel gesproken over een terugkeer van personages als Luke Skywalker, Han Solo en Leia Organa in Star Wars: Episode VII, dus waarom niet ook Darth Maul?

In een interview vertelde de acteur min of meer elke rol op zich te willen nemen, als hij maar terug mag keren naar het Star Wars universum. ”Maar echt, diep van binnen zou ik terug willen komen als Darth Maul. Dat is wat ik echt graag zou willen doen. Ik zou compleet gestoord worden, mezelf opsluiten in een boshutje. Dat twee of drie maanden doen, overleven op zelfgevangen vis en zo, alles om het personage weer te mogen spelen.”

Mocht je nu denken: maar dat kan helemaal niet! Dan heb je slechts deels gelijk. Het personage sneuvelde in The Phantom Menace, maar bleek in de geanimeerde Clone Wars serie nog te leven. Hij had de dodelijke slag van Obi Wan overleefd, en verving de onderste helft van zijn lichaam met cybernetische onderdelen. Ook in de Star Wars literatuur bleek het personage nog te leven. Alleen dan in gekloonde vorm.

Genoeg manieren dus om Darth Maul terug te laten keren. Wat denken jullie ervan?

Bron: Filmtotaal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten