woensdag 4 december 2019

Star Wars krijgt een spelshow op Disney+: Jedi Temple Challenge


Gisteren kwam de officiële Star Wars website met wel heel opvallend nieuws. Ze meldde namelijke dat volgend jaar (2020) er op Disney+ een heuse Star Wars spelshow gaat komen. In de show, genaamd Star Wars: Jedi Temple Challenge gaan kinderen de strijd aan om hun Jedi talenten te testen. 

Tijdens het spel zullen de kinderen allerlei obstakels moeten overwinnen. Dit alles gaat plaats vinden in een typische Star Was omgeving. Namelijk onder meer op een ruimteschip, in de Jedi Tempel en  op een bos planeet. Wat voor kwaliteit we van de sets mogen verwachten is nog onbekend.

Wel weten we dat Ahmed Best de shows gaat presenteren. In de films speelde Best de rol van Jar Jar Binks, ook wel de meest gehate rol van de reeks. Best had het hier zelf erg moeilijk mee en deelde in 2018 dat hij vanwege de kritiek ooit zelfmoord heeft overwogen. Maar nu is hij terug en kruipt hij in de huis van een heuse Jedi Master. De deelnemende kinderen worden zijn Padawans. Zij proberen de rang van Jedi Knight te behalen door middel van kennis, kracht en moedig te zijn.

Best wordt overigens bijgestaan door een grappige droid side-kick die wordt ingesproken door Mary Holland.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten