woensdag 27 maart 2019

Werner Herzog onthuld details over zijn personage in The Mandalorian


Als Star Wars fan kan het je gewoon niet ontgaan zijn, er komt een live action Star Wars serie op Disney's streaming dienst Disney+. De serie genaamd The Mandalorian heeft al op veel aandacht kunnen rekenen en veel fans zijn dan ook razend benieuwd naar de eerste beelden.

Inmiddels zit het filmen van het seizoen er op en weten we ook dat de serie op 14 april (2019) een eigen panel heeft op Star Wars Celebration. Daar gaan we ongetwijfeld meer informatie krijgen en de eerste beelden zien.

Maar inmiddels heeft ook acteur Werner Herzog een heel klein boekje open gedaan over zijn rol in de serie. In december werd door Disney officieel bevestigd dat Herzog een rol heeft. Zelf zei hij er het volgende over als reactie op een vraag van Christian Blauvelt in een interview:
I’m really intrigued by your acting career in recent vintage. 
Yes, I did some more now. Now this is not a secret anymore, a small part, real small part, in “The Mandalorian,” the Star Wars sequel or whatever you call it. I like to do it because I know I’m good on screen, but only if I have to play a real villain.
Hoewel een kleine rol dus, gaan we wel te maken krijgen met een echte old school slechterik. Er bestaat geen twijfel over dat Herzog die rol goed op zich kan nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten