maandag 11 maart 2019

Attractie park Star Wars Galaxy's Edge opent eerder dan verwacht


We hadden het afgelopen week nog over het Attractiepark Star Wars Galaxy's Edge en wat je daar allemaal kan vinden. Nu wisten we wel dat de parken, onderdeel van de Disney parken, in Amerika dit jaar nog open zouden gaan, maar we krijgen eerder toegang tot deze prachtige nieuwe wereld dan we allemaal hadden gedacht.

Op 31 mei 2019 zal Galaxy's Edge namelijk in Disneyland Resort (Amerika, Californië) haar deuren al openen. Op 29 augustus zal de opening in Walt Disney World (Amerika, Florida) volgen. De aankondigingsvideo zie je hierboven.

Wat wel van belang is om mee te nemen is dat het park open zal gaan in twee fases. Bij de eerste opening zal alleen de attractie Millennium Falcon: Smugglers Run open zijn. Pas in een latere fase gaat ook Rise of the Resistance open. De openingsdatum hiervoor is nog niet bekend gemaakt.

Via onderstaande Drone opname die dit weekend op Youtube verscheen krijgen we ook een blik op hoe het park in Californië er nu uit ziet. Het lijkt veelbelovend.


Ook is er nieuwe concept art opgedoken van (1) Docking Bay 7 Food and Cargo. Dit is een restaurant in een hangar waarin gewerkt wordt. Chef Strono "Cookie" Tuggs heeft zijn schip met verse voorraden hier gestationeerd en staat klaar om exotische producten te serveren.

Ook is er een tekening van (2) de Milk Stand. Hier kun je bevroren 'Blue Milk' kopen. Daarnaast is er nog (3) een van de Creature Stall. Hier kun je veel moeilijk te vinden soorten wezens tegenkomen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten