woensdag 6 maart 2019

Vrijwilligers gezocht bij Star Wars Celebration

Gerelateerde afbeelding

Helaas voor veel Nederlandse fans, Star Wars Celebration is ook dit jaar weer niet om de hoek. De editie van dit jaar vind namelijk plaats in Chicago. Als je toch wilt gaan maar je hebt nog geen kaartjes bemachtigd, dan zou het nog wel eens lastig kunnen worden. Vrijwel alle tickets zijn uitverkocht. Alleen de maandag kaartjes voor volwassen en kinderen zijn nog beschikbaar. 

Nu is er voor de echte die-hard nog een kans. Celebration is namelijk op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij de handtekeningen hal. Hoewel je als vrijwilliger waarschijnlijk niet de kans hebt om te doen wat je normaal bij Celebration wilt doen, kan je wel de hele dag alle helden zien die klaar zitten voor het geven van handtekeningen. Misschien heb je zelfs de kans om ze even te spreken. Ook heb je in ieder geval een weg naar binnen en kom je de hele dag in aanraking met enthousiaste fans. Misschien heb je zelfs in je pauze (als die er is) tijd om eens de rest van het event te bekijken.

Als vrijwilliger moet je de 'talenten' assisteren, de rij managen, tickets scannen en meer. 

Hoewel je werkt als vrijwilliger wordt je wel beloond voor je inzet. Zo krijg je een exclusieve Star Wars Topps trading card set, in een speciale vrijwilligers editie. Daarnaast krijg je ook nog een Star Wars Authentics handtekening!

Star Wars Celebration 2019 is van 11 tot en met 15 april. Heb je interesse? Je kan je hier opgeven. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten