donderdag 28 maart 2019

Star Wars IX poster en informatie gelekt


Gisteren kwam er na een lange tijd van stilte ineens nieuws online omtrent Star Wars IX. Via The Geekiverse is er namelijk content van de film online terecht gekomen. Een van de dingen die lekte was bovenstaande poster. Bepaalde informatie die tot nu toe alleen geruchten waren lijken hierop bevestigd te worden en ook zien we enkele nieuwe personages. De poster is waarschijnlijk niet de laatste versie en aanpassingen zullen waarschijnlijk nog worden gemaakt.

Als je goed kijkt zijn de Y-wings en de oranje X-wing ook te zien. Deze werden eerder al op een foto gespot die gemaakt werd in Black Park. Ook zien we eindelijk de Knights of Ren. Deze nog mysterieuze Knights kwamen heel kort voor in episode VII (The Force Awakens). Rey zag ze toen in een visioen. Nu lijkt regisseur J.J. Abrams, die ook episode VII regisseerde, de Knights opnieuw terug te brengen. Zou Rey's visioen dan werkelijkheid worden in episode IX.

Volgens een eerder bericht van Making Star Wars zouden de Knights of Ren een belangrijke rol gaan spelen in de verhaallijn van episode IX. Ze zouden weg zijn geweest naar 'the beyond,' ofwel, de onverkende gebieden van het Star Wars universum. Daar zou zich een groot gevaar schuil houden die Kylo Ren kwetsbaar maakt. Dit gevaar zou er ook voor zorgen dat Kylo en Rey opnieuw contact krijgen.

Iets anders dat opvalt zijn de rode stormtroopers met nieuwe helmen. Zelf dachten we eerst dat dit gewoon de gloed was van Kylo's lightsaber. Echter, andere bronnen laten weten dat het hier gaat om een speciaal elite team van de First Order die specifiek alleen luisteren naar Kylo Ren en de Knights of Ren. Het gerucht gaat dat het hier gaat om Sith Troopers.

Wat ook vreemd is, is dat C-3PO een bandolier en bowcaster draagt. Naast chewbacca zien we overigens voor het eerst het personage Jannah. Volgens andere gelekte afbeeldingen gebruikt zij in de film een pijl en boog, zoals hieronder te zien is. Finn lijkt trouwens Han achter na te gaan met zijn keuze broek. Naast Poe zien we waarschijnlijk het personage van Keri Russell, genaamd Zorri.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten