dinsdag 8 januari 2019

Star Wars Episode IX gifts worden uitgegeven


Nu het filmen van Star Wars Episode IX eind van deze maand naar verwachting tot een eind zal komen, kunnen de eerste medewerkers aan de film vertrekken. Voor hen die al aan een eind van het werk zijn beland blijken de cadeautjes al klaar te staan als dank.

Zowel op Instagram als op Reddit kwamen er foto's online van mensen die hebben meegewerkt aan de film en die speciale Episode IX cadeaus hebben ontvangen met een bericht van regisseur J.J. Abrams, Kathleen Kennedy (LucasFilm president), Michelle Rejwan en Callum Greene.

In het bericht op bovenstaande foto valt te lezen:
DEAR CAST AND CREW OF EPISODE IX: 
THERE ARE NO WORDS TO PROPERLY EXPRESS OUR GRATITUDE AND AMAZEMENT – YOUR WORK HAS BEEN NEXT-LEVEL SPECTACULAR, AND YOU’VE DONE IT ALL WITH KINDNESS AND RESPECT. THERE ARE, NO WORDS BUT THERE ARE ARE JACKETS! XO JJ, KATHY, MICHELLE + CALLUM


Model maker Hanna Treharne plaatste op Instagram haar gekregen Crew Jacket maar ontving ook een Bad Robot logo T-shirt. Op Reddit liet iemand twee potjes zien. In het ene potje zat zand van een bijzondere plek op een bekende planeet en in de andere zat iets dat te maken zou hebben met een 'Jedi eter,' aldus de schrijver van het bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten