woensdag 10 januari 2018

Solo: A Star Wars Story trailer komt er aan maar ook reshoots

Afbeeldingsresultaat voor solo a star wars story

De brandende vraag die wij al maanden stellen is: 'Waar blijft die Solo trailer?' is inmiddels een vraag geworden die bijna iedereen begint te stellen. We hebben de afgelopen weken, al vanaf begin december, nieuws binnen gekregen dat we heel binnenkort een trailer konden verwachten maar tot nu toe is het nog altijd wachten geblazen.

Toch gaan de stemmen in het geruchtencircuit weer op en zou het dan toch eindelijk zo ver zijn, volgens bronnen kunnen we aankomende vrijdag de trailer verwachten bij het programma Good Morning America.

Een van de redenen voor de vertraging zou kunnen zijn dat Lucasfilm met de handen in het haar zit. Enkele weken terug zou via een insider het nieuws naar buiten zijn gekomen dat de filmmaatschappij een zware tegenvaller verwacht, zeker na de kritiek op The Last Jedi (waar het totaal onverwacht kwam). Solo heeft de afgelopen maanden al heel wat te verduren gehad, met onder andere het ontslag van de regisseurs.

Nu blijkt dat er waarschijnlijk ook deze en volgende maand nog steeds reshoots zijn voor de film. Gelukkig is het niet geheel ongebruikelijk en Rogue One was zelfs pas klaar zeer dicht bij de deadline en dat bleek een fantastische film te zijn geworden. Toch maakt het fans een beetje zenuwachtig: een trailer die op zich laat wachten, problemen tijdens de productie en nu opnieuw reshoots, het lijkt allemaal niet mee te zitten. Gelukkig post de 'nieuwe' regisseur Ron Howard nog steeds met enige regelmaat vrolijke foto's van de set. Daarbij moeten we niet vergeten dat er sinds zijn aantreden ook heel veel goed nieuws is gekomen van achter de schermen en zou de film absoluut zijn verbeterd.

En we mogen natuurlijk niet vergeten dat het ook strategisch kan zijn. The Last Jedi is immers nog niet zo heel lang uit en het is het overwegen waard om te wachten tot de hype rond die film wat is gezakt voordat je een trailer voor je volgende film uit gaat geven. Dit is zeker mogelijk omdat we ook nog geen posters of ander promotiemateriaal hebben gezien en alleen elven van Howard's foto's en gelekte Lego sets.

Al met al, het is nog even afwachten of we echt een trailer kunnen gaan zien vrijdag maar we hopen van wel. Daarnaast moet het bericht omtrent de reshoots nog met een korrel zout worden genomen omdat er geen officieel bericht is van de 'huidige reshoots'. Laten we het optimistisch bekijken en hopen op een goede film en mooie trailer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten