zaterdag 6 januari 2018

Solo: A Star Wars Story namen bevestigd via gelekte Lego sets

Afbeeldingsresultaat voor solo a star wars story

Wat Lego je allemaal wel niet kan brengen in tijden van weinig informatie. Gisteren lieten we jullie de gelekte sets zien, die iets weg lijken te geven van de nieuwe Solo film.

Echter, we konen niet alle namen lezen van de figuren. Nu zijn de namen ook bekend geworden, hieronder volgt een lijstje:
75209 – Han Solo’s Speeder Minifigures: Han Solo, Qi’Ra, Corellian Hound 
75210 – Moloch’s Speeder Minifigures: Moloch, Rebolt, Corellian Hounds(2) 
75211 – Imperial TIE Fighter Minifigures: Mimban Stormtrooper, Imperial Pilot, Han Solo (Imperial Disquise), Tobias Beckett (Imperial Disquise) 
75212 – Kessel Run Millenium Falcon Minifigures: Qi’Ra, Han Solo, Chewbacca, Lando Calrissian, Quay Tolsite, Kessel Operations Droid, DD-BD 
75207 – Imperial Patrol Battle Pack Minifigures: Imperial Officer, Death Star Trooper (Female), Stormtroopers (2)
De naam van Emilia  Clarke in deze film zal dus niet Kira zijn, zoals door veel mensen werd aangenomen maar hoogstwaarschijnlijk Qi'Ra. Daarnaast hebben we nu buiten te bevestiging dat we Kessel gaan zien nu ook genoeg reden om er zeker van te zijn dat Corellia in de film gaat verschijnen. Voor de fans van de expanded universe (oude canon) is de vraag dan ook, blijft de film trouw aan de omschrijvingen en verhalen van deze planeet?

Ook weten we nu de namen van Moloch Rebolt, Tobias Beckett en Quay Tolsite. Maar wat is Mimban? We denken een nieuwe planeet, maar alleen de tijd zal het leren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten