zaterdag 1 februari 2014

Zac Efron in de race voor Star Wars VII


Het gerucht is al een keer eerder langs gekomen, zou Zac Efron een rol krijgen in Star Wars VII? Het was al een hele tijd stil rond de acteur, voornamelijk bekend van High School Musical, en het leek dan ook aannemelijk dat het maar om een van de vele geruchten ging. Maar nu bevestigd Zac Efron dit gerucht.
In een interview met MTV's Josh Horowit bevestigd Zac Efron dat hij in gesprek is geweest met Disney voor een rol in de nieuwste Star Wars film, episode VII. Zijn bevestiging van dit gesprek betekend natuurlijk niet dat hij ook daadwerkelijk in de film zal gaan spelen, maar hij is dus daadwerkelijk wel in de race. Voor welke rol hij auditie doet is tot dus ver niet bekend, en we verwachten dit ook niet op korte termijn te kunnen achterhalen.
Veel fans zijn tegen het deelnemen van Efron in de Star Wars film. Zij zijn, terecht, bang dat het alom bekende imago van de Disney ster een slechte invloed zal hebben op een veel serieuzere film als star wars. We willen immers niet dat er een Jedi vergeleken kan worden met een musical zanger/ danser.
Efron zegt dat hij helemaal weg is van de films, maar zelf ook nog niet weet of hij zal mogen deelnemen aan de film.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten