donderdag 20 februari 2014

Voorlopig geen Star Wars The Clone Wars seizoen 6 in Nederland


Voor de fans van de Nederlandse versie van Star Wars The Clone Wars hebben we helaas slecht nieuws te melden. Momenteel draait het zesde seizoen al in Duitsland en binnen een maand zal ook Amerika gaan beginnen met het uitzenden van dit seizoen, op netflix. Sinds enkele maanden is netflix ook beschikbaar in Nederland en DeathStar.nl heeft om deze reden netflix geschreven met de vraag wanneer en of we dit ook in Nederland kunnen verwachten. Helaas is daar nu nog geen sprake van. Men zal moeten wachten op bevestigingen uit Amerika en er dient rekening gehouden te worden met vertalingen en ondertitelingen. Voorlopig zit een Nederlandse versie van The Clone Wars er niet in.

2 opmerkingen:

  1. het is nog niet streaming beschikbaar, ik snap ook niet waarom je zegt dat ze in duitsland al aan het uitzenden zouden zijn, is geen gebruikelijke gang van zake.... zou het niet pas na komende zomer uitkomen? als SW fan zou je je toch niet druk hoeven maken over nagesynchroniseerde versies...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is inderdaad geen nromale gang van zaken maar toch heeft Duitsland weldegelijk de rechten gekregen om als eerste uit te zenden. Inmiddels is ook Amerika bezig met uitzenden. Voor de fans van de Nederlandse versie is voorlopig nog geen nieuws. Enkele afleveringen zijn op kickasstorrent al te bekijken. Na de zomer komt de nieuwe animatie serie Star Wars Rebels.

    BeantwoordenVerwijderen