vrijdag 14 februari 2014

Kleine details Star Wars VII en Rebels onthuld

We zitten boven op het laatste nieuws van Star Wars VII! Lucasfilm heeft zijn site veranderd en direct gingen fans op zoek naar informatie over mogelijke nieuwe projecten waar de filmmaatschappij mee bezig is. De zoektocht leverde enkele interessante pagina's op.
Zo heeft de site een pagina over Star Wars Rebels, waar gloednieuwe concept art te vinden is, waaronder The Ghost in een vuurgevecht met een nog onbekend soort schip.
Tussen het team van Lucasfilm kom je waarschijnlijk genoeg mensen tegen die je niet kent. Maar sinds de update is er een nieuw gezicht te zien in het team, Patti Bruke. Haar taak is: Executive Producer, Theme Parks. Wacht eens even, sinds wanneer heeft Lucasfilm een Thema Park afdeling? Tot voor kort was die er nog niet. En Bruke geeft, in tegenstelling tot vele collega's, geen informatie over het project waar ze aan werkt. Zou Star Wars dan toch eindelijk zijn eigen Thema park krijgen? Of krijgt Star Wars eindelijk een uitbreiding in de Disney parken? Wellicht wel!
Op de productie pagina van de site is een foto geplaatst die waarschijnlijk een creative team meeting van Star Wars VII weer geeft. Als je goed kijkt kun je enkele concept art op de achtergrond zien. Iets dat opvalt is dat de Falcon op een van de afbeeldingen te zien is. We mogen er dus van uit gaan dat de Falcon terug zal keren in episode VII

Geen opmerkingen:

Een reactie posten