vrijdag 7 februari 2014

Gary Oldman in Star Wars VII

Zoals regisseur J.J. Abrams laatst al zei over de nieuwe Star Wars film: "In de komende maanden zal er steeds meer over de cast bekend worden." Sinds de uitspraak van Abrams zijn er aardig wat nieuwe geruchten en bevestigingen naar buiten gekomen over de cast van Star Wars VII.
Zo weten we inmiddels al dat er een gesprek heeft plaatsgevonden tussen Disney en Zac Efron, Saoirse Ronan en Jesse Plemons over de nieuwe Star Wars film
Nu is daar opnieuw een bekende acteur aan toe te voegen, namelijk Gary Oldman. Hij bevestigde en maakte het gerucht zelf toen hem uit nieuwschierigheid de vraag gewoon werd gesteld tijdens een interview met Sky Movies.
De vraag was of hij misschien in de film zou gaan spelen. Daarop antwoordde hij verrassend. ”Ze hebben me inderdaad gebeld,” antwoordde Oldman. Vervolgens twijfelde hij even, om daarna verder te gaan met: ”Ik ben er vrij cynisch over, en geloof het pas als ik op het vliegtuig naar huis zit. De deal is nog niet gesloten. Maar ze hebben me wel gevraagd.”

Geen opmerkingen:

Een reactie posten