donderdag 13 februari 2014

Star Wars Rebels, nieuw personage bekend: Jedi Kanan


USA Today heeft een nieuwe video vrijgegeven waarin de eerste held uit de nieuwe Star Wars animatieserie Rebels wordt geïntroduceerd. Het Betreft hier de jedi Kanan Jarrus. Deze naam was al even bekend doordat hij was verschenen in verschillende Lego sets die werden geshowd op de internationale speelgoedbeurzen. De vertolker van het personage is Freddie Prinz Jr.
Dave Filoni beschrijft het personage als een cowboy jedi die na de gebeurtenissen van order 66 een beetje de weg is kwijt geraakt. Prinze zelf zegt: “…degene die wordt gezien als de leider van de organisatie. Als hij wat zegt, luistert men. Hij is de coolste gozer uit het universum“. Het personage wordt neergezet als een tikkeltje mysterieus met allerlei geheimen.
Uit een interview met website IGN werd  duidelijk dat Kanan één van zes Rebellen is waar de focus op zal liggen in de serie. Voor het keizerrijk is dit kleine groepje een korreltje zand in een grote zandbak en aanvankelijk is de schade die zij aanrichten nauwelijks merkbaar. Maar naarmate de groep allianties aangaat en gelijkgezinden aantrekt, zal dit zeker veranderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten