dinsdag 6 november 2012

Star Wars VII, nieuwe geruchten en feiten

 

Geruchten:

Volgens een Amerikaanse bron, die eerder al de eerste was die kwam met de geruchten over epsiode VII meld nu het volgende: Luke Skywalker wordt de hoofdfocus van star wars episode VII net als vele andere cast leden uit de originele trilogy. In episode VII maken we kennis met de nageslachten van de Skywalkers en hoe zij overleven in een verscheurd sterrenstelsel. Ook zouden de oude personages terugkeren maar dan in een oudere versie van zichzelf.

Een andere Amerikaanse bron meld echter dat het connecties heeft bij Lucasfilm en dat die connectie heeft bekendgemaakt dat we zeker veel verder moeten denken dan 50 jaar na episode VI. Is dit waar, en zo ja, klopt het vorige bericht dan nog wel? Ook meld deze bron dat er al en schrijver en een regiseur zijn gekozen.

Feiten:

Vandaag meldde Nu.nl dat Harrison Ford (Han Solo), die eerder ontevreden sprak over een episode VII, dat hij opnieuw in de huid zou willen kruipen van Han Solo. Luke Skywalker-acteur Mark Hamill en Princess Leia-actrice Carrie Fisher hebben al eerder laten weten hun oude rollen weer te willen oppakken. Eerst stonden zij niet erg positief tegenover een 7e deel maar nu zeggen ze toch te willen deelnemen. Hieruit kan je misschien halen dat ze toch zijn overgehaalt om mee te werken aan de nieuwe film, en dat zou aansluiten op het eerste gerucht...
Star Wars officiele blog laat na de aankondiging van een nieuwe episode niets meer van zich horen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten