vrijdag 23 november 2012

Star Wars VII nieuwe feiten en geruchten

Er is nieuwe nieuws opgedoken over de geruchten en de feiten rond star wars episode VII.

Er gingen al geruchten, maar nu bericht ComingSoon.net dat Carrie Fisher terugkeert naar de wereld van Star Wars. Ze zal te zien zijn in Episode VII.
Een lezer van TheForce.net had de actrice bij een signeersessie gevraagd of ze in de film zou zijn. Fisher antwoordde: “Ja, ik dacht dat dat inmiddels wel al algemeen bekend was.” Mark Hamill en Harrison Ford hebben al laten doorschemeren dat ze ook in zijn voor een nieuw avontuur in Star Wars.
E!Online meldt echter dat ze de opmerking tegen de fan bedoelde als een grap en dat niets vaststaat.

De zaken rondom de nieuwe Star Wars-trilogie worden heel serieus genomen door Disney en Lucasfilm. Er zijn twee nieuwe schrijvers ingehuurd om voor de scenario’s van de achtste en negende film in de franchise te zorgen.
De eerste daarvan is Lawrence Kasdan, de screenwriter die de verhalen van The Empire Strikes Back, Return of the Jedi en Raiders of the Lost Ark bedacht. Hij mag het scenario van de achtste of de negende film schrijven. Welke van de twee het wordt is nog niet bekend.
Hij zal hulp krijgen van Simon Kinberg, die Mr. and Mrs. Smith schreef, en het scenario van X-Men: Days of the Future Past. Hij mag ook een van de twee films die volgen op Star Wars: Episode VII schrijven.
Het duo is daarnaast ook als producent ingehuurd. Verder werkt Michael Arndt op dit moment dus nog hard aan het scenario van de eerste film uit de nieuwe trilogie. Dat Disney twee nieuwe schrijvers heeft ingehuurd, maakt het steeds waarschijnlijker dat de nieuwe Star Wars films elkaar in een hoog tempo opvolgen.
Nu wordt het mogelijk gemaakt dat als de eerste film in postproductie verkeert, de opnames van de tweede film al bezig zijn, en de derde film reeds in de preproductiefase zit. De eerste film van de nieuwe trilogie staat gepland voor 2015.
Verder zijn er doen er sterke verhalen de ronde over acteurs die volgens fans in de star wars films moeten gaan spelen. De meeste van hen zijn al bekende acteurs uit grote films. Hier volgen de acteurs die we hebben opgevangen: Tim Roth, Paul Giamatti, Brit Marling, Helen Mirren, Joseph Gordon-Levitt, Tom Wilkinson (die overigens goed als zowel schurk als jedi kan doorgaan), Marion Cotillard, Kelly MacDonald, Paul Bettany ( de perfecte Sith lord) en Alfred Molina.

Wat veel fans zich nu afvragen, wat gaat er gebeuren met onze geliefde star wars posters, plaatjes en filmpjes? Moeten deze nu allemaal vervangen worden? Helaas kan daar momenteel nog geen antwoord op worden gegeven. Als de nieuwe films zich afspelen met dezelfde hoofdpersonages en de zelfde verhaallijn zouden we alles natuurlijk kunnen behouden, al zouden er misschien wel wat aanpassingen op z’n plaats zijn. Mocht dit niet het geval zijn zouden we kunnen spreken van een star wars revolutie die alles helemaal ondersteboven zet.
Bronnen: filmtotaal, mania.com en shownieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten