zondag 18 november 2012

Star Tours: The Adventures Continue


De legendarische Star Tours rit is onderweg naar Japan, en het is beter dan ooit: Tokyo Disneyland Park heeft aangekondigd dat Star Tours: The Adventures Continue--een complete renovatie van de klassieke rit, nu met 3D-beelden en nog veel meer--wordt geopend in Tomorrowland op dinsdag  7 mei 2013.
Star Tours: The Adventures Continue zal beschikken over nieuwe innovaties die zowel oude als nieuwe Star Wars fans zal plezieren. De attractie beschikt over meer dan 50 combinaties verhaal mogelijkheden--wat betekent dat er nieuwe ervaringen en sensatie zal zijn voor de gasten bij iedere rit. Het naadloos gebruik van 3D brengt personages, landinstellingen en effecten zoals nooit tevoren, terwijl de attractie je met de snelheid en de grote ruimte die hij in beslag neemt laat snakken naar adem van opwinding.
In Star Tours gaan gasten op een interplanetaire sightseeing tour aan boord van een Starspeeder 1000 met C-3PO als hun onverwachte piloot samen met zijn partner R2-D2. Maar snel na het opstijgen, wordt de Starspeeder geblokkeerd door de keizerlijke troopers. Het lijkt erop dat een van de mensen aan boord een rebelse spion is, en de rebellen hopen met de tour hun spion veilig op zijn bestemming te kunnen laten aankomen. C-3PO en R2-D2 breken uit de keizerlijke troopers wachtruimte op het ruimteschip en een echt avontuur begint: de Starspeeder brengt bezoeken aan verschillende locaties in het  Star Wars-universum, de gasten zullen zich midden in een Tatooine Podrace bevinden, een aanval van een keizerlijk schip bij Coruscant overleven  en ze worden geconfronteerd met enkele bekende gezichten…
Speciaal voor het Tokyo Disney Resort 30ste verjaardag, zal deze nieuwe attractie nog meer "blijdschap" toevoegen aan dit mijlpaal jaar dat op 15 April 2013 begint. Dit is een rit die u niet wilt missen!

Informatie afkomstig van: www.starwarsblog.starwars.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten