maandag 23 maart 2020

Gerucht: Ahsoka Tano in the Mandalorian seizoen twee

Rosario Dawson Cast As Ahsoka Tano For Season 2 Of The Mandalorian
Bron: TheForce.net

Het Star Wars nieuws is de afgelopen weken bijzonder stil. Maar dit weekend kwam er ineens een zeer opvallend bericht online bij verschillende Star Wars gerelateerde pagina's. De geruchten gaan namelijk dat publieks lieveling Ahsoka Tano, bekend van The Clone Wars en Rebels, voor het eerst een real-life personage zou krijgen en te zien zal zijn in seizoen twee van The Mandalorian.

Het gerucht is de wereld in geslingerd door Peter Sciretta van Slashfilm. Hij is er namelijk zeker van dat actrice Rosario Dawson inmiddels zelfs al is gecast voor de rol. 

Dat fans nog niet klaar zijn met Ahsoka was al snel duidelijk na het abrupte einde van The Clone Wars (welke overigens is hervat voor één seizoen op Disney+). Het was dan ook geen wonder dat ze haar opwachting maakte in Rebels. Enkele maanden geleden dook haar stem zelfs op in The Rise of Skywalker. Haar eerste 'vertoning' in een live-action Star Wars film.

Nu zou Ahsoka voor het eerst te zien zijn, aldus de geruchten, in een live-action serie, The Mandalorian. De laatste keer (in de tijdlijn) dat we Ahsoka zagen was aan het einde van de animatie serie Rebels. Ze ging samen met Sabine Wren op zoek naar Ezra Bridger. Als we verder rekenen zou the Mandalorian zich ongeveer 20 jaar later afspelen. In die tijd kan een hoop gebeurd zijn.

Tot nu toe is Ahsoka altijd vertolkt door stem actrice Ashley Eckstein. Zij is onlosmakelijk verbonden met het personage. Toch zou de rol niet aan haar gegeven zijn. Mogelijk vertolkt ze wel de stem van Ahsoka in de serie.


Ondanks het belang van Eckstein hebben fans al eerder aangegeven dat ze geïnteresseerd zijn in Rosario Dawson als Ahsoka. In 2017 vroeg een fan op Twitter of ze niet als Ahsoka in een Star Wars film kon verschijnen. Ze reageerde toen met “Ummmm… yes, please?! #AhsokaLives.” Dit werd gevolgd door een groepje fans die dit online probeerde te promoten. Toen Dawson hierover werd bevraagd in het programma Good Moring America zei ze “It would be amazing!” Dat ze wilt is dus duidelijk. Maar daar zijn er meer van. Samuel L. Jackson heeft ook al meerdere jaren aangegeven dat hij vind dat zijn personage Mace Windu terug zou moeten keren. Hoewel veel fans hem steunen, krijg de oproep nooit gehoor.


Helaas kunnen we voor nu nog niets bevestigen over de mogelijke verschijning van Ahsoka in The Mandalorian. Wellicht duikt ze helemaal niet op in de serie. Het nieuwe seizoen staat gepland voor oktober dit jaar. Echter, door de corona crisis is het mogelijk dat de serie verschoven zal moeten worden. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten