woensdag 25 maart 2020

Ashley Eckstein vertolkt Ahsoka niet in The Mandalorian

Foto bron: John Williams voor Lucasfilm - Ashley Eckstein at an event for Star Wars: Forces of Destiny (2017)

Deze week ging het gerucht dat Ahsoka Tano voor het eerst in een live action serie te zien zou zijn, namelijk The Mandalorian. Ze zou worden vertolkt door Rosario Dawson, die reeds gecast zou zijn voor de serie.

Op het eerste gezicht reageerde fans super enthousiast. Sommigen vragen Dawson al langere tijd of ze de rol ooit zou willen gaan spelen. Daarnaast zijn mensen maar wat blij dat Ahsoka misschien weer terug komt. 

Echter, aan de andere kant waren veel mensen ook verbaasd en teleurgesteld. Tot op heden werd Ahsoka altijd vertolkt door Ashley Eckstein. Zij is onlosmakelijk verbonden met het personage en iedereen die haar een beetje kent weet dat ze veel liefde heeft voor de rol. Toch werd haar naam niet genoemd voor de rol. Wij suggereerde eerder deze week nog dat Eckstein misschien wel de stem zou gaan doen, als Ahsoka inderdaad in de serie zou verschijnen.




Maar helaas, gisteren heeft Eckstein via Instagram gereageerd op alle berichten. Ze geeft aan dat ze op geen enkele manier betrokken is bij The Mandalorian maar dat ze de rol van Ahsoka graag zou willen blijven vertolken, in welke vorm dan ook.

Star Wars Ahsoka Tano Ashley Eckstein

Hoewel Eckstein aangeeft dat ze het personage niet alleen maakt lijkt er tussen de regels door ook te schemeren dat dit niet haar keuze geweest zou zijn en dat zij met alle liefde de rol op zich zou nemen, mits die inderdaad in de serie zou komen.

Vooralsnog is het echter een gerucht. We weten niet of Ahsoka inderdaad een rol krijgt in de serie. Wat we nu wel weten is dat als dat gebeurd, Eckstein voorlopig niet betrokken is.

Bron: TheForce.net

Geen opmerkingen:

Een reactie posten