woensdag 25 maart 2020

Ook Michael Biehn gecast voor het tweede seizoen van The Mandolorian?

Foto bron: Gage Skidmore- Michael Biehn speaking at the 2016 San Diego Comic-Con International in San Diego, California.

De geruchten omtrent de casting van het tweede seizoen van The Mandolorian blijven aanhouden. Naast ons eerdere bericht over Rosario Dawson, die mogelijk de rol van Ahsoka Tano zou gaan spelen, komt Making Star Wars nu met een nieuw gerucht.

Er zou namelijk weer iemand gecast zijn voor het tweede seizoen, namelijk Michael Biehn. Biehn is onder meer bekend van de Terminator, Aliens en Tombstone. Er is nog niet veel bekend over welke rol Biehn dan zou gaan spelen. Wel wist Making Star Wars te melden dat het hier zou gaan om de rol van een bounty hunter die het personage de Mandolorian kent uit het verleden.

Dit lijkt een beetje het zelfde als de rol van Mayfeld, gespeeld door Bill Burr. Ook hierover had Making Star Wars een gerucht. Volgens hen zou Burr namelijk ook in het tweede seizoen van The Mandolorian in de huid van Mayfeld kruipen. 

Op dit moment zijn dit alleen nog geruchten en we moeten officiĆ«le berichten daarom nog afwachten. Voor nu is daar nog geen vooruitzicht op. We houden jullie op de hoogte! 

Het tweede seizoen van The Mandalorian wordt verwacht in dit najaar.

UPDATE:
Making Star Wars kwam gisteren met de volgende schets. Deze schets zou het personage van Biehn gaan worden.

The Mandalorian

Geen opmerkingen:

Een reactie posten