zaterdag 29 februari 2020

Werk titels voor de Cassian Andor en Obi-Wan Kenobi series


Er zijn de laatste tijd wat geruchten geweest over de Obi-Wan Kenobi serie die zou moeten verschijnen op de streamingsdienst Disney+. Het is inmiddels namelijk officieel bekend gemaakt dat de serie vertraging opgelopen heeft en tijdelijk uitgesteld was. Maar de film is nog zeer zeker in productie.

Production Weekly heeft deze week namelijk een post geplaatst waarin zij de werktitels van zowel de Kenobi als de Cassian Andor bekend maken. Normaal gesproken zouden werktitels er voor moeten zorgen dat we nog niet weten waar de serie precies over gaat maar ook om eventuele pottenkijkers te schuwen van opname locaties. Echter, meestal lekken de titels uit. Tegenwoordig worden ze dan ook vooral gebruikt voor de eerste reden of omdat er gewoonweg nog geen definitieve titel bekend is. 

De Cassian Andor serie werkt onder de naam 'White Snake' en de Kenobi serie onder de naam 'Pilgrim.' De Cassian Andor serie zou later dit jaar nog in productie moeten gaan, de Kenobi serie zou pas in productie gaan in januari 2021.

Foto: Jedi News
Bron: Jedi News

Geen opmerkingen:

Een reactie posten