zondag 23 februari 2020

Gerucht: Nieuwe Star Wars film aangekondigd

Afbeeldingsresultaat voor j.d. dillard

Twee bronnen, die meestal vrij accuraat zijn, melden gisteren dat er een nieuwe Star Wars film in de maak zou zijn. We weten allemaal dat er nieuwe films zouden komen, maar veel informatie hadden we nog niet. Nu komen Deadline en Variety met meer informatie. 

Het gerucht gaat via hen namelijk dat J.D. Dillard en Matt Owens aan hun eigen Star Wars film werken. De film zou nog puur in de pre-productie fase zitten en dus nog lang niet toe zijn aan een script en film proces. Maar op dit moment is dit nog niet bevestigd door Disney en lucasfilm. Daarom hebben we het hier nog puur om een gerucht. Wel weten we dat deze bronnen er vaak niet ver naast zitten. 

Deadline noemt niet alleen de regisseurs maar ook nog eens een heel specifiek detail. Volgens hen speelt de nieuwe film zich af op de planeet Exegol. Dit is de planeet die aan ons werd geïntroduceerd in The Rise of Skywalker. Hier zien we dat Palpatine zich op deze Sith planeet gevestigd heeft. 

Als Dillard inderdaad als ofwel script schrijver of regisseur aan de slag zou gaan, dan zou hij de eerste niet-blanke persoon zijn op een dergelijke positie binnen de Star Wars saga. Iets waar Lucasfilm al een tijdje naar op zoek is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten