vrijdag 26 april 2019

Teaser The Rise of Skywalker breekt sequel recordHet kan een echte Star Was fan nog niet ontgaan zijn dat er inmiddels al sinds Star Wars Celebration een teaser trailer is van Star Wars episode IX, ofwel, The Rise of Skywalker. 

Volgens Deadline is de teaser binnen 24 uur maar liefst 111 miljoen keer bekeken. Hierbij zijn niet de miljoenen mensen mee gerekend die met de livestream hebben meegekeken. Met dit aantal verslaat de eerste teaser trailer The Last Jedi (91 miljoen) en The Force Awakens (ongeveer 55 miljoen).

Op één staat de teaser dan weer bij lange na niet. Avangers: Endgame haalde namelijk recentelijk nog de 281 miljoen kijkers in 24 uur. Op twee staat Avangers: Infinity War (238 miljoen) en op drie The Lion King (224 miljoen).

Toch is 111 miljoen iets om over naar huis te mogen schrijven. Er zijn een hoop regisseurs die dromen van zo'n hoog aantal kijkers in 24 uur. Vergeet trouwens niet dat The Force Awakens uiteindelijk de best bezochte trailer aller tijden kreeg, terwijl die 'slechts' 55 miljoen views in de eerste 24 uur had. Met dit hoge aantal kijkers mag er verondersteld worden dat de teaser 'viraal' is gegaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten