vrijdag 12 april 2019

Celebration Chicago update 1


Op dit moment is er nog niet veel nieuws gekomen van Celebration. Maar de kleine dingen die we weten willen we jullie niet ontnemen. Daarnaast nemen we nog wat ander klein nieuws mee.

Zo liet bijvoorbeeld Lucasfilm president Kathleen Kennedy gisteren weten dat Alan Tudyk in 2021 terug zal keren als K-2SO in de Cassian Andor Live Action serie. Deze serie zal dan ook vanaf 2021 te zien zijn op Disney+, de nieuwe streamingsdienst van Disney. Ook werd ebkend gemaakt dat Stephen Schiff de showrunner en executive producer zal zijn van de serie.

Intussen is ook het logo van de serie The Mandalorian bekend gemaakt. Deze kan je zien links op de bovenstaande afbeelding. Ook deze serie, is zoals jullie weten, te zien op Disney+. Echter, deze serie staat nog voor dit jaar gepland. Er wordt nog veel meer nieuws over deze serie verwacht op het speciale Celebration panel dat nog gaat komen. De afbeelding hier onder geeft vast een voorproefje. Daarop is een speeder uit de serie te zien, die te bewonderen is op Celebration. Bij de speeder stond een bordje met de volgende tekst:
On the rugged frontier worlds of the galaxy, vehicles like speeder bikes endure harsh elements and are overworked with little down-time for maintenance. This Mobquet Zephyr-J model has had most of its unneeded bells and whistles stripped off to be functional above all else.

En tot slot hebben we voor nu alleen nog een poster te delen van de game Star Wars: Jedi Fallen Order. Het panel over deze game is pas morgen, dus ook daar verwachten we nog veel meer nieuws van in de komende dagen. Voor nu, hier is de poster.

Poster For Jedi Fallen Order

Geen opmerkingen:

Een reactie posten