vrijdag 12 april 2019

Star Wars IX panel blaast iedereen weg!

LET OP! SPOILERS IN DEZE TEKST!


Zojuist is het panel van Star Wars Episode IX afgelopen op Star Wars Celebration Chicago. En wat een panel was het. We kregen niet alleen details over de film, talloze foto's, maar ook de titel en de eerste teaser trailer. En dan, alsof het niets was, nog een hele bijzondere verrassing aan het einde.

Laten we hier af trappen met de titel. We weten eindelijk hoe de film heet, namelijk Rise of Skywalker. Die titel roept een hoop vragen op maar brengt ook een beetje gerustheid. Nu mogen we ons toch nog echt gaan afvragen, hebben we het hier dan misschien toch echt over Rey? Of krijgt Leia nog een bijzondere rol.

Ook hebben we meermaals Luke Skywalker in de trailer gehoord, er van uit gaande dat dit een stem is door de Force. Maar je weet het natuurlijk nooit.

Ook hebben we gehoord dat deze film best een behoorlijke tijds zich af speelt na The Last Jedi en dat de meeste helden uit deze reeks dit keer samen op een avontuur gaan. Tijdens dit avontuur komen we ook weer de oude held Lando Calrissian tegen, die opnieuw de Falcon onder handen neemt. Vermoedelijk is een van die nieuwe personages overigens de dochter van Lando, wat in interessante verrassing was.

Ook werden we geïntroduceerd aan DIO, de nieuwe vriend van BB-8 en aan een nieuwe alien, die bevriend is met Chewbacca.

We willen niet te veel voor jullie spoilen, maar toch was er nog een hele bijzonder verrassing. Na het showen van de trailer kwam er nog één personage het podium op. Iemand waar niemand het van had verwacht, iemand waarvan iedereen dacht dat dit personage toch echt het eindpunt had bereikt. Wie deze gigantische verrassing was, dat kun je horen aan het einde van de trailer! Veel plezier met kijken.

3 opmerkingen:

  1. Laat normaal nooit reacties achter op het internet, maar man ik ben echt helemaal hyped! Ik had nog niet door dat de trailer er was tot ik dit zag en alle mensen, al mijn complot theoriën komen weer boven!!! Ik ga echt niet kunnen slapen de komende uren 😂

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Rian, kan je inmiddels al slapen?! Of denk je nog altijd na over al je completten?

      Verwijderen