zondag 14 april 2019

Star Wars Celebration update: The Mandalorian


De afgelopen periode is al heel veel geschreven over The Mandalorian. Op Celebration kwam eerst niet veel nieuws naar voren. Wel zagen we een betere versie van het logo en kregen we een aantal foto's te zien van de serie. Dit roept een aantal vragen op. Wie zijn de personages die we op de foto's zien bijvoorbeeld? En wat zal hun rol zijn? Gelukkig kregen we daar ook antwoord op.

Op de eerste foto hieronder zien we The Mandalorian (Pedro Pascal). Zijn moreel is lastig te peilen, niet per definitie een good of een bad guy, vliegt in het schip The Razorcrest en is een gunfighter die op zichzelf is.

Op de tweede foto zien we Cara Dune (Gina Caranao). Ze is een ex-rebellen Shocktrooper die het lastig vind om haar verleden als soldaat achter zich te laten in een tijd van vrede.

Op foto nummer drie zien we Greef Karga (Carl Weathers). Hij is de leider van een groep bounty hunters. Hij huurt The Mandalorian in om op een gevaarlijke en belangrijke missie te gaan. Hij moet een zeer waardevol item naar Karga brengen.

Ook leerde we dat de serie zich ongeveer 5 jaar na Return of the Jedi afspeelt. Een tijd waarin the Empire nog niet volledig is verslagen en The New Republic nog niet volledig voet aan de grond eheft.


Maar intussen is ook het panel van The Mandalorian geweest. Daar kregen we niet alleen de langverwachte trailer maar ook ene behind the scenes. De serie is vanaf 12 november te zien op Disney+. het teleurstellende is dat alleen aflevering één dan te zien is. De andere afleveringen volgen later, waarschijnlijk één aflevering per week.

 Helaas werden de trailer en de behind the scenes niet gedeeld met de live stream kijkers wereldwijd. Gelukkig zijn er mensen geweest die met de telefoon hebben gefilmd waardoor we nu over de beelden beschikken. Hier bekijk je de behind the scenes en hier de trailer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten